ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

KONFERENCE: Zákaz přívlače po 1. 9. a zákaz nástražní rybičky karase stříbřitého tit

publikováno: 26.03.2024

V diskuzi vystoupil předseda SÚS Dušan Hýbner a navrhnul následující čtyři body, které byly schváleny. Platnost zákazu lovu přívlačí a karase jako nástražní rybičky je od 1. 6. 2024.

1) Zákaz lovu přívlačí od 1. 9. do 30. 11. na pstruhových revírech v rámci Středočeského územního svazu (tzn. Návrat k vyhlášce č. 197/2004 Sb., ve znění účinném do 31. 12. 2023). Netýká se vodních ploch v režimu rybníkářství. Platnost od 1. 6. 2024.

2) Zákaz používání karase stříbřitého jako nástražní ryby na všech rybářských revírech a vodních plochách v rámci Středočeského územního svazu. Platnost od 1. 6. 2024.

3) Oprávnění pro výborem Středočeského územního svazu pověřené pracovníky sekretariátu Středočeského územního svazu k editaci v Rybářském informačním systému v oblasti skladů a výdeje povolenek u všech místních organizací Středočeského územního svazu včetně samostatně hospodařících.

4) Oprávnění pro výborem Středočeského územního svazu pověřené pracovníky sekretariátu Středočeského územního svazu k editaci v Rybářském informačním systému v oblasti rybářských revírů, BPVRP, popisů revírů a rybochovných zařízení.

(šam)

Fotogalerie tit

foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 386 306

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS